totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  printers 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
Des d’aquest apartat volem introduir-vos al món de les noves tecnologies, us convidem a enviar-nos notícies o qualsevol comentari a premsa@ossistemes.com. 

PROTECCIÓ DE DADES


PROTECCIÓ DE DADES

La nostra feina ens obliga sovint a connectar-nos amb els vostres terminals i tractar les vostres dades d'empresa, és per això que per a nosaltres és MOLT IMPORTANT TENIR ACTUALITZADA TOTA LA NORMATIVA DE PROTECCIÓ DE DADES SEGONS EL REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES (UE) 2016/679 (RGPD), a risc de rebre sancions o de no poder connectar-nos amb els nostres clients. A tal efecte hem signat un acord amb una empresa especialitzada amb aquest camp per obtindre un document signat dels nostres clients.

L'empresa Conversia, contactarà amb vosaltres perquè ens signeu LA NOSTRA PROTECCIÓ DE DADES i us oferiran els seus serveis per si teniu dubtes o cal actualitzar la vostra protecció de dades. Us recordem, ja que teniu dades personals dels clients, alguns gravacions amb càmeres i altres dades, la necessitat de tenir actualitzada la Protecció de Dades de Caràcter Personal, ja sigui amb Conversia o qualsevol altre empresa de la vostra confiança.Descarrega't l'adjunt  

facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)