totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  printers 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
TOTPES, el nostre software de gestió. Especialització i integració.
Totpes MySQL és una aplicació de gestió, control d'estocs, facturació, etiquetatge, traçabilitat, connexions amb balances i pantalles tàctils.

Dissenyada específicament per les botigues d'alimentació (xarcuteries, carnisseries, peixateries, fruiteries, forns, rostisseries, bacallaneries, etc.), empreses de venda al major, sales de desfer i empreses d'elaboració.

El disseny propi i íntegre de l’aplicatiu Totpes® ens permet incorporar accessoris propis del sector, integrant-los completament en el nostre software per facilitar-vos la gestió de la vostra empresa.
erp
El software ERP amb connexió a les balances dels principals fabricants. Control d’estoc, albarans des de balança, control de venedors, recollida tiquet a tiquet, un món de informació del retail a la seva disposició.

Traçabilitat automàtica del boví mitjançant codis de barres EAN128. Traçabilitat de tots els productes que elaborem. Etiquetatge de tots els nostres productes: frescos, elaborats, precuinats, procedència de tots els animals.

Autocontrol higiènic i sanitari: control de tota la fabricació i fitxes tècniques de tots els nostres productes (ingredients, condiments, matèries primeres càrniques, al·legacions nutricionals, additius, etc.).

pos
El software Totpes POS dissenyat per pantalles tàctils permet realitzar gestions de cobrament, control de formes de pagament: targetes de crèdit, efectiu, vals, ens permet aparcar tiquets pendents, enllaçat amb sistemes de gestió d’efectiu tipus Cashlogy. La forma més efectiva de quadrar les seves caixes diàries.

botiga online
El software Totpes Web permet controlar una botiga online sense realitzar gaire feina, ja que la seva feina diària el permet gestionar la seva botiga online al mateix temps que gestiona la seva empresa des del nostre ERP Totpes 8.

publicitat
El software Totpes Market gestiona les pantalles publicitàries de les seves balances: una potent eina per realitzar campanyes publicitàries des del seu ordinador a les seves balances.

mobile
El software Totpes Mobile està dissenyat per treballar amb Smartphones o Tablets. Emportar-se la informació de la seva gestió ja és posible: possibilitat de consultes online, canvis de preus i molt més.
  • Display Led de missatges publicitaris
  • Rotllos paper tèrmic
  • Etiquetes protegides tèrmiques
  • Porta preus


totpes
facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)
consulta el catàleg consulta el catàleg