Fundada el 1992, OS Sistemes té la seva seu a L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona.

La nostra missió

Som innovadors i apliquem solucions avançades que ajuden als nostres clients a informatitzar els seus comerços, botigues i obradors. Les nostres solucions de software proporcionen connexió amb calaixos de cobrament Cashlogy, software de gestió ERP, software de cobrament, App de fidelització, comandes online, cloud i altres bones solucions pel comerç. Des d'OS Sistemes ajudem als nostres distribuïdors a implementar les nostres solucions oferint-los el nostre know how (experiència) i tot el nostre suport logístic per donar el millor servei al client final: la botiga.

Seguim en expansió constant!

Els nostres empleats

El 80% del nostre personal té perfil tècnic, tots són fixos a l'empresa i molts d'ells porten més de 15 anys amb nosaltres. Això fa que el nostre equip estigui 100% compromès amb el projecte i tingui una gran empatia amb els problemes i incidències del nostres clients. Ells miren sempre de trobar la solució de la forma més senzilla i econòmica possible.

Els nostres Partners

Aquesta paraula anglesa denota la nostra estima pels nostres distribuïdors i proveïdors, ells per nosaltres són fonamentals i per això els anomenem "socis", sense ells el nostre projecte seria impossible. Actualment el 50% de la nostra facturació provenen dels nostres distribuïdors i seguirem treballant per créixer junts. Els nostres proveïdors són escollits escrupolosament pel nostre departament de R+D, la primera condició que busquem en ells: lideratge tecnològic... després ja parlarem de la resta. Volem treballar amb els millors per entregar el millor producte final del mercat. Tecnologia, innovació, lideratge, marca... són l'ADN dels nostres "partners". Azkoyen, Posiflex, Edikio, Honeywell, HP, AXIS, NOD32, ARSYS, són alguns dels líders escollits.