Devolucions i reemborsaments


Abans de retornar un producte
Si tens problemes amb un producte, hi pot haver altres opcions abans de tornar-lo:

 • Trobar ajuda online al nostre departament de Suport tècnic, ens encanta poder ajudar.

 • Enviar-nos una pregunta o dubte mitjançant el correu info@ossistemes.com

 • Posar-te en contacte amb nosaltres trucant al número de telèfon +34 934 512 338 per obtenir suport tècnic en persona sobre el producte, respostes sobre la teva comanda o ajuda per descarregar i instal·lar el programari.


Política de devolucions
La política de devolucions s'ofereix a més dels drets legals de devolució que puguis tenir segons la legislació. Pots finalitzar el contracte de compra i demanar una devolució sense donar cap raó en un termini de catorze (14) dies naturals. El període de finalització expirarà després d'un termini de catorze (14) dies a partir de la data d'instal·lació del producte:

 1. (i) per als productes i serveis ESD, quan el producte està disponible per a baixar o comença el servei; i

 2. (ii) per als productes físics, el lliurament.

Per exercitar el teu dret a la finalització, has de informar-nos de la teva decisió abans que expiri el període de finalització. Contacta'ns trucant al número de suport al client +34 934 512 338 per notificar-nos la teva decisió i començar el procés de devolució que es descriu a sota.


Productes vàlids per devolució i canvi
OS sistemes i comunicacions, vol que estiguis satisfet amb la teva compra. Acceptarem les devolucions i els canvis dels articles que compleixin amb els criteris que s'indiquen a continuació.


Software família Totpes©
Com a condició de la devolució, fins al grau en què ho permeti la llei, s'apliquen els següents requisits. S'han de desinstal·lar les llicències de programari, aquesta desinstal·lació serà realitzada i supervisada per un dels nostres tècnics de suport.


Hardware
En el cas de hardware, s'han de retornar tots els productes prenent precaucions raonables (per exemple, no han d'estar desgastats ni danyats, i han d'estar en tal condició que ens permeti tornar a vendre'ls). Els embalatges han de ser retornats amb el segell intacte. Totes les devolucions haurien d'anar acompanyades de la factura original, la documentació original, els manuals d'instrucció, el registre, les peces i els components (inclosos cables, dispositius i accessoris) del fabricant. Segons la llei corresponent, de no incloure aquests articles, s'evitarà o retardarà la devolució o el canvi, o serà necessari aplicar una taxa addicional. OS sistemes i comunicacions es reserva el dret a denegar qualsevol devolució o canvi si no compleix els nostres criteris de devolució.


Per tornar software:

 1. Confirma que la teva comanda es va realitzar en el termini dels últims catorze (14) dies.

 2. Desinstal·lar el programari de l'ordinador:

  • Al Windows 7 i en Vista: en el Panell de control, veu a Programes i característiques, i fes clic a Desinstal·lar un programa.

  • Al Windows: en el Panell de control, veu a Afegir o treure programes i fes clic a Desinstal·lar un programa.

 1. Truca'ns al número de suport al client +34 934 512 338. Es verificarà que has desinstal·lat el producte i que no has fet cap còpia del programari. És possible que també et demanem que signis una "Carta de destrucció" electrònica com a condició per a realitzar la devolució. Després de parlar amb un agent de servei d'atenció al client, la clau del producte es bloquejarà i no podràs instal·lar ni utilitzar el programari en el futur. OS sistemes i comunicacions acreditarà l'import amb el mateix mètode que vas fer servir per a la compra del producte i t'enviarà un rebut de devolució per correu electrònic.


Per retornar un producte de Hardware en els Termes d'ús i condicions de venda:

 1. Truca'ns al número de suport al client +34 934 512 338 per demanar el nombre de Material d'Autorització per a devolucions (RMA) i un etiqueta de devolució en un termini de catorze (14) dies després de la data de lliurament.

 2. Examinarem els articles quan els rebem i, si compleixen els requisits de devolució o canvi descrits anteriorment, OS sistemes i comunicacions realitzarà el canvi abonant l'import amb el mateix mètode que vas fer servir per a la compra del producte i t'enviarem un correu electrònic amb la notificació de la devolució.