totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  printers 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
La millor selecció amb utilitats de software pel vostre negoci. Coneixem les vostres necessitats i realitzem una recerca per localitzar el millors productes, els testegem i, un cop comprovades les seves propietats, us els oferim amb totes les garanties.
Syncback Se Còpies ADSL
Realitzar les còpies de seguretat ADSL amb una periodicitat setmanal i enviar-les a un servidor FTP dedicat, ens garanteix la recuperació de les dades de la nostra empresa en cas de "Desastre". Per un cost raonable, tenim tota una assegurança a tot risc. El nostre disseny de terminal permet realitzar les còpies en local, en format de disc dur extern i en servidor dedicat mitjançant l’ADSL.


NOD32
La utilització de l’ADSL és cada cop més necessària pels nostres negocis, per això necessitem d’eines potents per minimitzar els riscos, la nostra eina escollida és NOD32 d’Ontinet, un software antivíric amb poc consum de recursos del terminal un percentatge 99,9% de bloqueig de riscos, tota una garantia per les nostres tasques diàries.


GO-GLOBAL
Go-Global és una solució de distribució d’aplicacions ràpida, senzilla i assequible que ofereix accés segur i immediat a totes les aplicacions centralitzades de Windows des de qualsevol lloc.

 
es|et NOD32     Syncback SE     Go-Global
facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)