totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  cash 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
El comerç tendeix a incorporar nova tecnologia: una mostra són les impressores de targetes Zenius, que ens permeten imprimir targetes de fidelització al client o senzillament targetes de preu en un elegant PVC negre on el blanc ressalta el producte i el preu.
Evolis presenta amb Zenius el seu nou concepte de personalització de targetes de plàstic, completament orientat a l'usuari i amb una qualitat d'impressió inigualable.

Evolis presenta Primacy, la impressora d'escriptori més ràpida, més potent i més eficient de la seva categoria, disponible en una cara i en doble cara.Les etiquetadores Godex són un referent al sector de l'alimentació, on destaquen per la seva gran relació qualitat preu. Es tracta d'una eina imprescindible per etiquetar els nostres productes i per complir amb la legislació actual.
La impressora Godex 300/330 és una impressora econòmica de transferència tèrmica, dissenyada per imprimir en tot tipus d'aplicacions d'etiquetatge en volums petits o mitjans. Per la seva banda, la Godex 500/530, equipada amb tecnologia de "Doble Sensor", és ideal per imprimir tot tipus d'etiquetes i materials especials, tant al comerç com a la indústria.

Godex 300/330
Godex 500/530


Orbit és un lector de codis de barres omnidireccional. Lleuger però robust, Orbit és petit en tamany i gran en prestacions. Està dissenyat per aquelles aplicacions on l'espai sigui un dels principals problemes.
Degut al seu disseny únic, Orbit permet ser usat també com a escàner de mà per a aquells codis de barres de difícil accés o en articles molt voluminiosos. Gràcies a la seva avançada tecnologia, Orbit optimitza la lectura en primera passada, augmentant al màxim la productivitat.

facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)