totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  printers 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
Des d’aquest apartat volem introduir-vos al món de les noves tecnologies, us convidem a enviar-nos notícies o qualsevol comentari a premsa@ossistemes.com. 
PERILL VIRUS

PERILL VIRUS

Des de fa un temps un tipus de virus, denominat "ransomware" pot segrestar els fitxers encriptan-los i demanar un rescat; estem parlant d’organitzacions criminals, pagar no assegura cap solució. Les vies d'infecció poden ser varies, correus spam, pàgines web o escriptori remot. Les recomanacions són vigilar el correus que obrim, sobretot els adjunts i links, vigilar les pàgines web on naveguen i deshabilitar l'escriptori remot de Windows (Si utilitzeu aquesta opció, consulteu-nos possibles solucions). La perillositat d'aquests virus radica en que infecten tot el disc dur i les unitats de xarxa, incloses les còpies en local. Per això us recomanem adoptar solucions del tipus còpia ADSL (Còpia de caràcter setmanal), realitzada en un servidor dedicat dins les nostres instal·lacions o Totpes Cloud, versió on les vostres dades del software Totpes estaran al núvol, totalment protegides. Una altre precaució més senzilla i econòmica és fer una còpia externa en un pen drive amb certa assiduïtat.

Si us plau consulteu la vostra situació i el nivell de risc, ja que la pèrdua de TOTA LA INFORMACIÓ és un perjudici molt gran per la vostra empresa.

És un consell del nostre tècnic: Raúl Borràs
Descarrega't l'adjunt  

facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)