totpes  axis  hp  utilitats  videos d'ajuda  cash  printers 
connexio remota ajuda gestor de llicencies
HEWLETT PACKARD. Confiança i lideratge
hp
HP és una de les companyies més importants del món
de les tecnologies, amb més de 20 anys d'experiència.
technology partner
Buscar els millors acompanyants és sempre un repte. Confiar en el líder del mercat, és sempre una opció molt intel·ligent. Per això nosaltres hem escollit la tecnologia de Hewlett Packard per la nostra gamma de servidors dedicats a nivell professional i a nivell empresarial.

per què un servidor dedicat
Perquè les empreses creixen, les necessitats varien. La instal·lació d’un servidor dedicat ens permet centralitzar les comunicacions i treballar amb la versió del programa Totpes MySQL. Un servidor dedicat treballa 24 hores, 365 dies, permet centralitzar recursos i les còpies de seguretat diàries. Establint una política de restauració del sistema immediata.

proliant
L’elecció d’un servidor HP gamma Proliant, ens permet assegurar un creixement escalat de l’empresa. Si ara instal·lem un servidor perquè la nostra empresa creix, què passa si seguim creixent?

Molt senzill... El disseny d’escalabilitat dels servidors HP ens permet ampliar el servidor, en alguns casos sense apagar l’ordinador. Això ens garanteix una seguretat total, al tenir solucions HP, dissenyades en funció del tamany de l’empresa.

alimentació ininterrompuda
Tot servidor dedicat precisa de sistemes de seguretat: còpies de seguretat externes, còpies ADSL i sempre un sistema d’alimentació ininterrompuda SAI APC, una altre empresa líder a nivell mundial dins del nostre catàleg de solucions.
facebook   twitter   instagram
 
OS Sistemes i Comunicacions   ©   2019 Tots els drets reservats
Esquadres, 12 local. 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
Tel: 934 512 338. info@ossistemes.com.
Horari: de 8.30 a 14h i de 15.30 a 19h. (divendres de 8 a 15h.)
consulta el catàleg consulta el catàleg